søndag 9. januar 2011

Fanabody

Har sett flere strikkeblogger med fanabodier. Jeg tenkte først - nei, det er upraktisk, tenk på gulping og evt bleielekasjer - men jeg kom fram til at dette blir et prakrisk plagg til sommeren. Og måtte da såklart strikke en fanabody. Strikket i str 3-6 mnd så den bør passe til sommeren.

Jeg har ikke satt i knapper ennå, men har trykkknappene til skrittet liggende, må bare få tak i noen søte lyseblåknapper til skuldrene.
Bodyen er strikket i Baby-Ull fra dalegarn, oppskriften finnes i Dales hefte med klassikere for babyer.

5 kommentarer:

 1. Som du strikker, Hege! Jeg er imponert over både prduktene og hastigheten. Baby-klærne er nydelige, både jakke/bukse og fana-body.

  Jeg har også blitt kjent med pickles. Det er jo så mye fint der! Kjøper du garn derfra? Fornøyd?

  SvarSlett
 2. har ikke kjøpt garn derfra - fikk det jo i premie da jeg vant i julekalenderen på Strikkeoppskrift.com. Har ikke fått testet det ut ennå - men det kjennes godt og mykt ut. Skal oppdatere deg når jeg har testet garnet.

  SvarSlett
 3. Fin Fana-body. Og den blir sikkert grei til sommeren ja. :o)

  SvarSlett
 4. Det geniale med å ha babyklær til ungen er jo at ull ikke lukter. Til sommerbruk kan jo alpakkagarn være bra, det er visst garn som regulerer seg selv. Når det er kaldt holder den på varmen, og når det er varmt, så slipper ungen å svette. Det høres jo veldig genialt ut syns jeg.

  Syns du er flink!

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så lekker body du har strikket!
  Tenkte du også kunne være interessert i å høre om at Norsk Flid Husfliden nå kjører en konkurranse hvor vi oppfordrer alle strikkeentusiaster til å stikke en egen VM-lue. Vi kårer tre vinnere som blir premiert med hver sin eksklusive strikkepakke fra Arne&Carlos eller Tine Solheim, utviklet for Norsk Flid Husfliden. Les mer på http://madeinnorwaynow.no/min-vm-lue/
  Håper å se ditt design der!
  Mvh, Ida

  SvarSlett