mandag 8. juli 2013

Vanish flekkfjerner satt på prøve.

Jeg er Buzzador, og får da muligheten til å teste en del produkter mot at jeg framsnakker produktet  blant venner og på sosiale medier og leverer inn rapporter. 

Denne gangen har jeg testet Vanish
Bilde fra Buzzador sin facebook side.

Jeg fikk tilsendt et utvalg av vanish produkter og en tøylapp og fikk i oppdrag å utføre en flekktest. Jeg sjekket hva vi hadde i kjøleskapet og valgte ut fire ting jeg vet setter flekker. Dette var Rødbeter, worcestershire sauce, tran og ketchup.  Som dere ser på bildet så satte det fine flekker på lappen min.
Jeg la tøybiten i bløt med Vanish Oxi Action Crystal White  en liten halvtime, mens jeg brettet og sorterte klær nede på vaskerommet.
Som dere ser så var det minimalt igjen av flekkene på lappen etter bløtleggingen!
 Lappen var da klar for å bli med i klesvasken. Jeg hadde i en liten dæsj med ordinær vanish oxi action pulver sammen med mitt ordinære vaskemiddel. Det kunne jo tenkes jeg hadde oversett noen flekker på resten av klesvasken. Med toåring i hus skal man ikke se bort ifra akkurat det.

På siste bildet her ser dere at flekkene faktisk er borte! Vanish holder hva det lover! Jeg er iallfall overbevist og kommer til å bruke Vanish når jeg vasker klær i fremmover.

Kunne du tenkt deg å prøve å være Buzzador selv? 
Send meg en melding da vel!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar