søndag 11. mars 2012

Kjekkasgenser og Artig skrue-hettelue

Det er ikke så lenge til Endre blir barnehagegutt, og da må jo mamman svinge strikkepinnene så han har gode ull-klær å ha på seg til høsten/vinteren.

Jeg har lenge syntes Pickles Kjekkasgenser har vært så fin, så jeg bestilte garn (Pickles Baby Merino, farge Vinterhav) og oppskrift og satte igang. Jeg strikket den i str 2 år, men den passer allerede nå! (selv om den er litt stor - lang i armene og kroppen). Bildet er kanskje ikke det beste av knekten men måtte ta bilde nå før genseren ble flekkete...

Mammas kjekkas på Dromedar Kaffebar.

Pickles jentene skriver at de også er lei av å leke "dra av meg lue leken". Endre er ikke så veldig glad i å ha på seg hodeplagg, hverken når vi kjører bil eller når han skal ligge/sitte i vogna. Da fant jeg ut at jeg kunne strikke denne Artig skrue-hetteluen. Jeg har strikket den med Pickles Extra Fine Merino, i fargene Isvann og Dyp Petroleum)
Da luen ble prøvd var ikke trådene festet, for jeg var usikker på om den passet eller ikke. Men da den var så rask å strikke strikker jeg heller en til til høsten om denne da ikke passer.

3 kommentarer:

 1. Kjempe fin genser og lue. Har lenge hatt lyst til å strikke ei sånn lue, men kommer liksom aldri igang, syns det ser så vanskelig ut...
  Flink du er :)
  Ha en strålende fin dag videre!!

  SvarSlett
 2. Disse var kjempefine, kanskje jeg skal prøve meg på slike? Har også to barnehagebarn, og hjemmestrikket er helt klart best når gradestokken kryper nedover. Koselig blogg du har!

  SvarSlett
 3. Du er så flink, Hege. Så stor Endre er blitt, han er så skjønn!

  SvarSlett